“Un inici de final” o bé “The Beginning of the End”

Ja ha començat el final, tan sols queden exàmens i s’haurà acabat del tot.

Un curs sencer ha passat ja, i que ràpid que ha passat! Des de que un matí del mes de setembre anara al poli a matricular-me fin ara han passat ja 9 mesos. Nou mesos en que he après moltes coses, he visitat molts llocs i he conegut molta gent. Els últims anys, sempre que acaba un curs acabe pensant que ha sigut el millor de la meva vida. Enguany segueix així. Falten els exàmens però vaja, no és més que una petita part després de 9 mesos de classe. I ben mirat no és una mala època, l’època d’exàmens. No tens un horari fixe que comença a les 8 del matí, entre exàmens sols poder treure temps fer altres coses i, en els exàmens de juny, a més ja fa bon temps, i no sé a vosaltres, però això a mi m’alegra l’existència. De fet ha estat començar juny i tornar a fer solet :)! I parlant de solet i d’estiu, encara falta tot l’estiu per davant, un estiu que ve carregadet de diverses opcions per fer. De moment l’única cosa que sembla clara és Mallorca i el campament de Kung-Fú, però hi ha una petita possibilitat d’anar a Bristol, els càmpings (que al final no farem res), els festivals…

Però no només ha acabat el curs. També han acabat altres coses, entre elles el piano.

Per fi he aprovat piano. Després d’un any tocant-me els ous, encara no sé molt bé com, però he aprovat piano. Això vol dir que ja mai més hauré d’anar a classes de piano en contra de la meva voluntat (si per mi hagués estat jo enguany ja m’ho hauria deixat).

Una altra cosa que ha acabat és Lost. Ja ha acabat la quarta temporada de Lost, i quina temporada! (Si no l’heu vista i teniu intenció de veure-la algun dia no seguiu llegint!) Per mi la millor de totes. Amb moltes revelacions i algunes noves incògnites. El capítol final va estar bé, potser una mica menys intens que el Season Finale de la 3a, però no deixava d’estar a l’altura de la temporada. M’han cridat l’atenció moltes coses del capítol, però me quede amb un petit detall.

“Checkmate, Mr. Eko.”

És un molt petit detall, però aquests petits detalls son una de les coses que fan tan gran aquesta sèrie.

Ara ja m’acomiade de vosaltres, tan sols vull remarcar el títol. A què us sona?

1 comments

  1. erix6 · Desembre 18, 2008

    mencanta lost!!!!

    NOTS PENNY’S BOARD

Deixa un comentari