Parlem d’oratge

Bueno, en l’última entrada comentava algo així com:

…a més ja fa bon temps, i no sé a vosaltres, però això a mi m’alegra l’existència. De fet ha estat començar juny i tornar a fer solet :)!

Pos no. Avui a la tarda, desprès de l’examen havia quedat amb un amic de Barcelona que posa una paradeta a la Fira Alternativa per ajudar-li a montar-la. He acabat a les 10 de la nit, totalment xop i demà de matí me’n torne perquè no hem arribat a treure la mercaderia per por a que plogués més aquesta nit…

Nei KungPerò bueno, tot això me fa pensar en que, tal com ja he dit, aquest cap de setmana és la XXI Fira Alternativa! Enguany, a més, per primera volta, l’associació d’escoles de Kung-Fu i Tai-Chi Nei Kung, munta la seva pròpia paradeta! A aquesta associació pertany Long Tan, l’escola on jo practique, i unes quantes escoles més de València i Múrcia. A la paradeta es faran massatges i hi haurà de tant en tant alguna exhibició de Kung-Fu i Tai-Chi, així com la projecció d’alguns vídeos d’exhibicions i combats.

Tornant a l’oratge, sembla que demà i de cara al cap de setmana no s’esperen pluges, la qual cosa s’agrairia molt per poder gaudir de l’agradable ambient de la Fira un any més.

Ens veiem a la fira!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s