Erasmus (0): Preàmbul

Estocolm

Com començar un post després de 4 mesos sense posar res al bloc, i de 7 sense posar res més, diríem, “personal”?
La veritat és que m’hagués agradat anar escrivint alguna cosa més sovint, dels moments en què vaig saber que me n’anava a Estocolm, quan vaig saber que no tenia casa, quan la vaig aconseguir, els preparatius de la maleta, la setmana de relax en Mallorca, l’incident amb la maleta a tres dies de partir…
Arribats a aquest punt algunes d’aquestes coses ja no té sentit que les explique, més perquè bé eren coses del moment, o no ja les vaig explicar via facebook. D’altres potser sí que podria explicar-les aquí, però tocaria fer un exercici de memòria i, amb el poc que solc escriure, no vaig a posar-me a contar coses que van passar fa diversos mesos. El que si que faré serà tornar enrere unes setmanes i intentar contar-vos les coses que m’han passat fins ara a Estocolm, així com intentar mantindre un ritme d’escriptura constant per poder explicar-vos les coses que passen per ací.

A partir de demà, espere, començaré per explicar-vos l’arribada a Estocolm i els primers dies que vaig passar ací amb els pares i Júlia, i més tard també amb Joan i Fernando, abans de començar el curs de suec.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s