Pròxima parada: Europa

Avui he entregat la sol·licitud d’Erasmus.

Tot i que feia molt de temps que mirava coses i que deia que me n’aniria d’Erasmus, és ara quan realment comença tot.

Encara no sé quin destí em donaran, però abans de saber-ho tinc una altra cosa de què preocupar-me.

Del 4 al 9 de febrer me’n vaig a Turquia a vore a Blanca i dia 10 es la prova de nivell d’anglès. És la primera escala en el camí i cap a finals de febrer o principis de març em diran quin és el destí finalment assignat.

Com sabreu els que em coneixeu, des de ja fa molt de temps que tinc al cap la idea d’anar-me’n a Estocolm, i aquesta és la meva primera opció. En principi no hauria de tindre problema ja que hi ha tres places i tinc prou bon expedient, però mai se sap. Com a segon destí està la TKK de Helsinki i com a tercer la universitat de Linköpings, també a Suècia. Aquests tres destins son els que em permetrien convalidar un nombre considerable d’assignatures de l’especialitat d’Intel·ligència Artificial. La resta de destins són destins interessants, per tal de no quedar-me sense plaça a un lloc que m’agrade, però no serà tan fàcil aconseguir convalidacions de la branca d’IA. Entre aquests destins hi ha llocs tan interessants com Copenhagen, Oslo i fins i tot Reykjavík (us imagineu un any allà? segur que també seria d’allò més interessant).

Ara, però, una volta entregats els papers, toca oblidar-se de Suècia, Finlàndia i Islàndia per una temporada i centrar-se en els exàmens, en un any especialment dens i complicat.

El camí però, ja ha començat i tot i que de moment avança poc a poc i no sé del cert on em portarà, una cosa és segura: Pròxima parada: EUROPA!

One comment

  1. aTaRiX · gener 11, 2011

    No te preocupes tanto por el destino, ya que, salvo algun caso excepcional, a todos les suelen dar la plaza que han pedido en primera posición. La prueba de nivel de inglés da puntos, pero ya te digo, si te saliera mal por cualquier razón, aún así te digo que tendrías garantizada la plaza (en este caso, Estocolmo) en prácticamente un 99% (te lo dice el que entregó los papeleos en segunda convocatoria, deprisa y corriendo, y sin haber hecho prueba de nivel xD).

    Ahora, lo que dices, exámenes. Suerte con ellos ;).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s