Redescobrint The Pepper Pots

Fa un parell d’anys va arribar a les meves orelles el nom de The Pepper Pots. No sé ni a travès de qui, ni què deia el que vaig sentir, però el cas és que vaig escoltar-los i me van agradar. Vaig baixar-me els dos discos que tenien llavors i me’ls vaig posar a l’iPod i de tant en tant, entre la música aleatòria anava sortint alguna cançoneta. L’any passat però, amb l’adquisició de l’iPod touch, amb tan sols 8 GB d’emmagatzemament (pocs si els comparem amb els 80 de l’altre iPod),  vaig haver de fer una poda i The Pepper Pots van ser uns dels tans desafortunats que no van passar a la nova biblioteca.

Però aquests darrers dies, després d’algunes referències a RAC1, d’escoltar una cançó seva a un restaurant i finalment aquest matí, després de vore ahir la pel·lícula d’Iron Man, on una de les protagonistes es diu Pepper Potts, he cercat The Pepper Pots a Spotify i m’he posat a escoltar-los i crec que tornaran gaudir d’un lloc dins la meva música habitual.

Però, després de dos paràgrafs, encara no he dit res concret sobre el grup.

The Pepper Pots son un grup de Girona, “liderat” per tres xiques, que vindrien a ser la imatge del grup, i que canten en anglès. Tenen una estètica seixantera molt cuidada i molt aconseguida, de fet el seu primer disc es diu Swingin’ sixties. Pel que fa a la música “The Pepper Pots va començar amb la il·lusió per recuperar el so i l’estètica de les bandes jamaicanes dels ’60”. El seu darrer treball, Now!, deixa més de banda l’ska i el reggae per centrar-se més en el soul.

El que resulta curiós és que a Espanya no són massa coneguts i en canvi sembla que a l’estranger, països com els Estats Units o el Japó, són prou coneguts. De fet, els seu darrer disc està produït pel novaiorquès Binky Griptite (Dap-Kings, Sharon Jones, Amy Winehouse…).

De moment compten amb tres discos i el que sembla un especial de nadal amb 3 cançons:

Com que tampoc no sóc masa destre escrivint crítiques musicals, us enllace un parell de blocs que els comenten:

I també podeu trobar informació a la Viquipèdia.

Si voleu escoltar-los a la seva web teniu algunes de les cançons disponibles per ser escoltades, així com al seu myspace. I a Spotify teniu els dos darrers àlbums, junt amb l’especial de nadal, a més d’una cançó amb la que van colaborar al disc United Colors of Ska 4.0.

Si voleu més informació podeu trobar-los a les principals xarxes socials:

Espere que us agraden!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s