Actualització del bloc

Acabe d’arribar del concert del 25 d’abril, celebrat enguany dia 9 de maig, amb l’actuació de Sva-ters, Pirat’s Sound Sistema i algún altre grup (un de vasc  i un de català, juntament amb un altre de valencià…).

El concert ha estat bé, però s’ha fet una mica curt, sobre tot la part de Pìrat’s, que semblava com si els haguéssin tallat, tal com van fer amb la gossa sorda dijous passat a Mirror (quina vergonya, que el propi grup hagi de dir que els queden dues o tres cançons però que han d’acabar perquè l’organització els està tallant…).

Aquesta entrada va dedicada a Blai Server, per a que veja que SI que actualitze el bloc de tant en tant, i ara que ve època d’exàmens i amb ella el desfici l’acutalitzaré més encara.

Com ah postdata vull dir que m’ha caducat el domini que vaig comprar ara ja fa més d’un any, http://www.alloquenotenom.cat, va ser bonic mentre va durar, i, tot i que vaig estar mirant de renovar-lo o de comprar-ne un altre, emntre jo no escriga més i la gent no entre més, no val la pena gastar-se els diners en un altre domini…

A veure si aquesta entrada serveix com a obertura d’una nova època de més activitat del bloc!

Salut!!!

Per cert, per una volta a la vida, AMUNT VALÈNCIA, que li ha guanyat 3-0 al Madrid, donant-li l’oportunitat al Barça de sentenciar demà la lliga!

3 comments

 1. Joan · Mai 10, 2009

  Per cert, per una volta a la vida, AMUNT VALÈNCIA, que li ha guanyat 3-0 al Madrid, donant-li l’oportunitat al Barça de sentenciar demà la lliga!

  Avui, voldràs dir…

 2. Adrià · Mai 10, 2009

  Quan ho vaig escriure, per a mi encara era dissabte… 😛

 3. Blai · Mai 10, 2009

  Iep! Gràcies per la dedicatòria!

  Per cert, la celebració haurà d’esperar a la setmana que ve…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s