Unless he’s right

Abans que res, agrair-li a Joan l’excusa per trencar el silenci. Fa més d’un mes que no escric res, tot i que tinc dos articles a mitges…

Bé, al que anava. El motiu d’aquest article és un meme que m’ha passat Joan. Algú recordarà l’anterior que em va passar. En aquest cas es tracta de fer la caràtula d’un disc, però no val fer-la de qualsevol forma. Per fer-la cal seguir els següents passos:

  1. Seleccionar un article aleatori de la Wikipedia, bé mitjançant el botó de que disoposa, bé mitjaçant aquest enllaç directe. El títol de l’article serà el nom del grup.
  2. Seleccionar, també de forma aleatòria que si no no té gràcia, una cita de “The Quotations Page”. Per fer-ho premeu el següent enllaç, i seleccioneu les darreres paraules amb sentit de la darrera cita.
  3. Per a la imatge de l’àlbum haureu de seleccionar una fotografia de Flickr amb llicència que permeti la modificació i distribuïció de la imatge (algunes de les llicències Creative Comons i d’altres més lliures ho permeten).  Fent clic aquí trobareu una selecció aleatòria d’imatges. Haureu de seleccionar la primera amb una llicència adient. Si no n’hi hagués cap torneu a carregar la pàgina i us n’apareixeran de noves.
  4. Feu el muntatge. Podeu fer servir el programa que vulgueu (paint, photoshop, gimp o d’altres).
  5. I per últim el pengeu al vostre bloc/fotolog…

En el meu cas el resultat ha estat el següent:

  1. Un nom de grup ben poc suggerent:  Vietnamese National University
  2. Una cita de Bernard M. Baruch que diu així:  “Never answer a critic, unless he’s right.”
  3. La imatge ha estat theory, de pioforsky. Una imatge bonica, la veritat.
  4. Muntatge amb Photoshop, com no podia ser d’una altra manera.
  5. I ací el resultat final:

unless he's right

Fes clic damunt la imatge per ampliar-la.

Les regles d’aquest meme diuen que li l’he de passar a 5 persones,  i com la darrera vegada, tindré problemes per trobar-ne 5…

Li’l passe a Miquel, a Aina, a Sergi (no posaré l’enllaç del bloc ja que és summament secret), a la resta d’integrants de Na en la nevera i a Jordi.  Sou lliures de seguir-ho o no,  i de fer-ho si voleu al Tuenti, Facebook a altres plataformes.

Deixa un comentari