Típic post de felicitació d’any nou

Tot i que fa molt que no escric perquè a penes he parat per casa, torne just a temps per felicitar l’any nou que ara comencem. I el comencem amb una gran cagada de Microsoft! Tal com podem llegir a Clipset i a molts altres blocs (també he vist avui la notícia a EL PAÍS), els reproductors de música i vídeo de Microsoft, els Zune, han tingut una espècie de, podriem dir-ne, efecte 2009, i és que degut a un problema amb el codi d’actualització de la data, al tenir l’any 2008 un dia més, el reproductor és va quedar bloquejat durant tot el dia 366 fins que el canvi d’any finalment va posar el comptador de dies a 0 i el reproductor va recuperar la seva normalitat.

felic

Així que us desitge un any més bo que l’inici que han tingut la gent de MS, i desitjar-los a aquests una mica de sort (més que sort, traça) amb el Windows Se7en, perquè si no em veig fent servir el Windows xp fins al 2015!

Aquí teniu un enllaç a la notícia original a clipset.

Salut!

3 comments

 1. Joan · gener 3, 2009

  perquè si no em veig fent servir el Windows xp fins al 2015!

  Això té fàcil solució i imagine que saps quina és… 😛

  Salut!

 2. Victor · gener 3, 2009

  Ei! Alguna cosa n’havia sentit parlar sobre els Zune, un poc vergonyòs… He arribat ací via el meu blog, et fique a Links, val? Si vols, linkeja’m tu. I si t’agrada, ets benvingut! 😀

  Salut!

 3. Sergi · gener 7, 2009

  El nom del bloc tampoc tenia massa misteri, total són textos de l’assignatura. No crec que sobrevisca una vegada s’acabe l’assignatura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s