9 d’octubre en família

Ahir va ser 9 d’octubre i com tots els anys es van celebrar molts actes, organitzats per gents molts diverses. Des de la marxa del matí, la qual es va paralitzar temporalment degut a que “uns veïns” havien penjat una estrelada al balcó, fins a la cavalcada històrica on, atenció senyores i senyors (en especial Lorena), hi havia cavalls i tot. Uuuuoooooo!!!

Però aquests no son els actes que ens interessen. Allò que centra avui la meva atenció, i per tant la vostra, estimats (i escassos) lectors, és la manifestación catalanista e independentista, enguany una mica passada per aigua. Així i tot, i segons les notícies del 3 24, mil persones ens vam congregar ahir davall el lema: “Espanyolista qui porte xubasquero!!!”. Ah no, espera, que aquest era el lema de Josep xDDD. El lema de la manifestació d’ahir era, aquest si, “Pels nostres drets, pel nostre país”.

Tot i la pluja, la mani va anar bé, tranquileta dins del que cap, sense més incidents que la pluja (com a mínim que jo m’assabentés), fet al que potser van contribuir les desenes de Policies Nacionals que havien vingut. De fet, tinc la extranya sensació que cada any som menys manifestants i més policies. Ahir es notava especialment degut a la gent que degué decidir quedar-se a casa en vista de l’oratge. Com ja he dit, estavem en família.

En família també ens van fer sentir els Sva (us heu fixat com enllace els temes?) quan enmig del concert van començar a tocar la cançoneta del final de Doraemon, aquella que deia “Som els nens de la Terra, ajuntant les mans farem tots plegats…” (Som els xiquets de la terra… per a aquells que ho vegereu a Camal 9). La veritat és que m’ha vaig passar molt bé al concert, al qual va tenir lloc la reaparició de “Il grande: il padrino Toneti”! Després de dos anys de haver deixat el grup, el mític trompetista sva va fer una aparició triomfal al concert per deleitar-nos, sobretot amb la Rumba d’Amore!

I després de tot això i un dia de no fer absolutament res, encara queden per davant dos dies sencers per fer… Ja se’ns acudirà que podem fer, de moment aprofitar aquest petit descans, l’únic considerable que ens donarà el calendari aquest semestre!

Ens veiem!

2 comments

  1. Joan · Octubre 10, 2008

    “Il grande: il padrino Toneti! La, la, la, laaaaa. Lará, lará, lará, la la la”.
    xD

  2. Sergi · Octubre 14, 2008

    en barcelona no plogué gens!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s