Escapada a les festes de Tarragona

L’altre dia me pegà la volà d’intentar anar a les festes de Tarragona del 17 al 20 de setembre. Fa temps que no vaig a cap concert i allà toquen dos grups que m’agradaria (tornar a) veure’ls: Antònia Font i La Troba Kung-Fú, a més d’Obrint Pas, que tot i que els tinc molt més vistos, m’ho acabe passant bé als concerts.

Tot pinta molt guai, a que si? Són festes, els concerts se suposa que haurien de ser gratuïts. Doncs no. El d’Antònia Font és amb orquestra i costa els mateixos 20€ que ja ens va costar ací, això suposant que poguérem aconseguir l’entrada anticipada.

Però tranquils que així i tot no pinta malament. L’altre concert (La Troba + Obrint) si que és gratuït, a més, la nit del 18, que no hi ha concert, hi ha nit jamaicana, així que la cosa pinta bé.

He estat mirant pensions a Tarragona i n’hi ha algunes que pots passar per la nit per uns 15€, i total per dormir la mona de la ressaca, que més vols.

El tema transport és més delicat, ja que tant amb tren com amb autobús, el preu no baixa dels 18 € per persona i trajecte… Per tant l’ideal seria tenir un cotxe que, tot i que cal pagar benzina i peatge, entre 4 o 5 surt més barat.

En fi, que me fa molta il·lusió anar i vaig a intentar organitzar-ho. Qui estiga interessat que parle amb mi tan aviat com siga possible.

Adéu!

2 comments

  1. Joan · Agost 29, 2008

    Bons grups actuen… Però que da un poc “a fer la mà”…

  2. Adrià · Agost 29, 2008

    Bueno, així desconnecte un poquet abans de començar el curs. I si ho penses, tmpc és tant lluny…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s